Ny termin

Bor man på liten yta kan det vara nödvändigt att ett och samma rum får fylla flera funktioner. Här kombineras hall och arbetsrum till en inspirerande och minimalistiskt inredd yta. Svart och vitt funkar i alla lägen!

Snart är det dags för en ny termin i skolbänken – förbered dig med ordning och reda. Förvaring är A & O, och ordning vid arbetsplatsen ger ordning i sinnet. Hurtsen HELMER hjälper till att skapa struktur i vardagen!

En luftig känsla med gott om utrymme att arbeta på är bra för bästa möjliga koncentration vid skrivbordet. Här med favoriten LERBERG – benbockar som är både flexibla och snygga. Du väljer själv vilken bordsskiva du vill lägga ovanpå!

ikea_NY_TERMIN_inspiration_1

Ytterkläder får hänga på display, medan papper och pennor får ligga i tryggt förvar i HELMER lådhurts på hjul 299 kr där det finns gott om plats för alla viktigheter. SVARTSJÖN dubbelkrok 19 kr funkar bra för väskförvaring. LERBERG benbock 60 kr,

ikea_NY_TERMIN_inspiration_2

I en förvaringsbox samlas post. Med klämmor och krokar skapas en flexibel dekorationsmöjlighet som visar upp personliga favoriter – lätt att byta ut och anpassa efter humör. BYGEL S-krok 9 kr/10 st.

ikea_NY_TERMIN_inspiration_3

Sätt en personlig touch på arbetsplatsen med foton och personliga meddelanden.

Fotograf: Polly Wreford

Stylist: Åsa Dyberg

Senaste inläggen